Våra tjänster

Fastighetsutveckling

Vi analyserar fastigheten, har idéerna, tar fram konceptidé, handlingsplaner, investeringskalkyler och ritningar som beslutsunderlag samt har genomförandekraften att realisera dem. På uppdrag, i egna projekt eller i partnerskap med medinvesterare.

Uthyrning

Oavsett om det gäller enskilda lokaler eller hela köpcentrum, kontorsfastigheter eller stadskvarter så finner vi de rätta hyresgästerna till marknadsmässiga hyresnivåer. Vi har bred kompetens, stort engagemang och ett stort kontaktnät. Inget uppdrag är för litet och inget är för stort.

Omförhandlingar

Övergripande rentroll analys, strategi för optimering av portfölj eller enskilda avtal avseende intäkter och hyrestid samt genomförande av uppsägningar och hyresförhandling. Vi har erfarenhet av omfattande omlokaliseringar med flera parter för att skapa möjligheter för projekt.

Kommersiell rådgivning inför fastighetsförvärv

Skall ni förvärva en enskild fastighet eller större portfölj och vill ha hjälp med att bedöma befintliga hyresgäster och intäkter, samt belysa risker och potential?

Projektledning

Vi driver projekt från idé, handlingsplan och uthyrning till bygglov, projektering, upphandling och byggnation fram till slutbesiktning och tillträde.  

”Alla människor är genier, men om du bedömer en fisk efter dess förmåga att klättra upp i ett träd, kommer den leva hela sitt liv och tro att den är dum.” – Albert Einstein

Detsamma gäller lokaler. Utmaningen är att förstå vilka verksamheter och branscher som passar bäst och har bäst betalningsvilja för respektive läge/lokal.

”Vill ni ha hjälp kan vi ta längre uppdrag eller vara en kortare interimslösning"

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå